Loftet Studentinkubator

Tre grunner for å ta et styreverv på Loftet

Del dette innlegget

Vi på Loftet er for tiden på utkikk etter flere mennesker som ønsker å bidra med sin kompetanse i styret gjennom en rekke ulike stillinger. Nå ligger det syv unike stillinger og en åpen søknad ute på nettsidene våre, og vi håper at du vil søke på minst én av dem. 

Men hvorfor burde du søke stilling i styret av Loftet Studentinkubator?

 

1)  Du får et profesjonelt og sosialt nettverk

På Loftet Studentinkubator sitter det mange forskjellige bedrifter på ulike stadier av oppstartsbedrifter. Noen har kommet ganske langt mens andre har nettopp kommet ut av idéfasen og etablert egen virksomhet, men uavhengig av hvor langt de har kommet har alle én ting til felles: De er seriøse studenter med en visjon om å drive egen virksomhet, og sammen med det kommer det også et bredt nettverk av mennesker i startup-miljøet i form av studenter, mentorer og nær tilknytning til næringslivet. 

For deg som styremedlem betyr det at du også vil få en mulighet til å utvide ditt nettverk innad i startup-miljøet, noe som er en enorm fordel dersom du har en interesse for entreprenørskap, innovasjon og forretningsutvikling, eller om du bare ønsker å få et større nettverk innen næringslivet av andre grunner. 

2)  Du får prøve ut teori i praksis i et trygt miljø

Som student så lærer du utrolig mye teori på skolen, men hvordan gjøres dette i praksis? Det kan en stilling på Loftet muligens gjøre deg klokere på. Her får du prøvd ut teorien i praksis i omgivelser som har høy terskel for å prøve og feile, noe som kan bidra til at du føler deg tryggere i din rolle og får økt kompetansen din slik at du blir mer attraktiv i næringslivet etter endt utdanning. 

3)  frivillighet er en måte å lære seg selv å kjenne

Frivillighet legger til rette for en høy terskel for å prøve og feile. Dette gjør at man tidlig lærer seg selv å kjenne, både hva man kan, hva man liker og hvordan man liker å jobbe. Kanskje blir man klokere på hva man skal bli når man blir stor!

En siste bonus er at du blir mer attraktiv på arbeidsmarkedet etter endt studie. Arbeidsmarkedet for mange er allerede trangt, og med et frivillig og relevant verv kan du skille deg mer ut i bunken av søkere. 

Mer å lese

Uncategorized

Rådgivning med Johannes Marseth

Rådgivning på Loftet  Visste du at Loftet tilbyr gratis rådgivning i tillegg til kontorplass og inkubator? Rådgiveren vår i 2023 og 2024 er Johannes Marseth. Han har 10 års erfaring

Uncategorized

Søk kontorplass på Loftet

Kontorplass + inkubatorprogram for våren 2024 på Loftet! Fra 10. november til 24. november er søknadsportalen for kontorplass + inkubatorprogram åpen. Hvert semester tilbyr vi studenter ved Kristiania som har