Loftet Studentinkubator

Logo Loftet

Loftet Studentinkubator i Kongens Gate 22 er Høyskolen Kristiania sitt sted for innovasjon, entreprenørskap og skaperglede. Hvert år kan studenter ved høyskolen eller fagskolen Kristiania som har en idé eller en start up søke plass i inkubatoren til Loftet. Inkubatoren til Loftet tilrettelegger for vekst ved å bidra med rammeverk og støtteapparat som hjelper bedriftene med å vokse. 

 

Ved siden av inkubatoren har vi også flere eksterne eventer som er åpent for alle. Skolen har utrolig mange talentfulle mennesker som vi ønsker å hjelpe ved å belyse potensiale gjennom spennende arrangementer, workshops, nettverkssamlinger og lignende. Vi jobber kontinuerlig for å skape en kultur preget av nyskapning og samarbeid, og tilbyr også rådgivning med flinke rådgivere fra Loftet. Alle kan ta kontakt med rådgiverne våre gjennom dette kontaktskjemaet

 
 

Inkubator - Skape levedyktige bedrifter

En inkubator er et støttesystem for start ups som tilrettelegger for vekst gjennom å tilgjengeliggjøre ressurser for medlemmene i form av kontorfasiliteter, støtteordninger, nettverk og annen kompetanse.

Vi hjelper studenter ved høyskolen og fagskolen Kristiania med å skape bærekraftige bedrifter som skal klare seg i et marked fylt med endring og konkurranse. Loftet skal bidra til å skape mer robuste entreprenører med ambisjoner om at gründerne skal klare å leve av bedriften sin ved endt inkubatorprogram. 

Loftet leter etter de med et brennende ønske om å skape en bedrift, og de som strekker seg lenger enn andre. Vi implementerer smarte prosesser og styring i virksomheter struktur, samt bidrar med erfaringer rundt det å drive en bedrift.

Styret

Mina Løkken

Leder

Mina@loftet.org

Sofie Seeberg

Nestleder

Sofie@loftet.org

Dekorasjon

Barbara Mutonyi

Ansvarlig fra Høyskolen Kristiania

BarbaraRebecca.Mutonyi@kristiania.no

Sandra Øverstad

Head Of Event

Sandra@loftet.org

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tobias Vatle Faksvåg

Head Of community

Tobias@loftet.org

Emma Skredsvig

Head of marketing

Emma@loftet.org

Josefine Krystad

Grafisk designer

Josefine @loftet.org

Dekorasjon

Sander Nordby Larsen

Konseptutvikler

Sander@loftet.org

Sindre Johansen Åshol

Inkubator koordinator

Sindre@loftet.org

Stina Johanne Mikalsen

Rådgiver og inkubatorkoordinator

Stina.m@loftet.org

Sandra Espedal Jensen

Innholdsprodusent

Sandra.j@loftet.org

Herman Nyhaug 

Økonomiansvarlig

Herman@loftet.org