Loftet Studentinkubator

FAQ – ofte stilte spørsmål

For å få plass på inkubatorprogrammet må du/dere ha et AS, ENK eller en idé med sannsynlighet for å bli et selskap innen kort tid. I teamet må minst en person være student på Høyskolen Kristiania. 

En inkubator er en fellesbetegnelse på et støttesystem som skal få noe til å vokse, og inkubatoren vår  tilgjengeliggjør ressurser for sine medlemmer i form av kontorfasiliteter, støtteordninger, samt nettverk og kunnskap i ulike former.

Der finnes mange ulike inkubatorer på samme måte som det finnes mange ulike bedrifter. Loftet, som er Høyskolen Kristiania sin studentinkubator, er en av dem. Vi er her for å hjelpe Høyskolens gründere videre, slik at de kanskje kan jobbe videre med sin bedrift etter endt studie!

Nei, Loftet vektlegger inkubatorprogrammet. De bedriftene som er med i programmet får lov til å bruke Loftet sine kontorplasser for å sikre videre vekst hos bedriftene. 

Bare medlemmer får tilgang til Loftet gjennom studentkortet sitt. 

Loftet er primært for medlemmer med kontorplass på Loftet, men vi holder regelmessige arrangementer som er åpent for alle! Disse vil reklameres for på alle Loftet sine digitale flater, og da kan du bruke studentkortet ditt på biblioteket i Kongens Gate 22 og ta heisen opp til 5. etasje. 

Vi på Loftet arrangerer jevnlig ulike arrangementer, nettverkssamlinger og workshops som du kan dra nytte av. I tillegg tilbyr vi også rådgivning for alle som sitter med en idé! Les mer om rådgivning og arrangementer 

Du kan også søke deg til et frivillig verv i styret på Loftet. Det å sitte i styre er en gylden mulighet til å praktisere og utvikle det du lærer på skolen. Her får du også et verdifullt nettverk. Loftet er under stadig utvikling, og vi trenger folk som har lyst til å bidra med sin kompetanse.

Hver stilling har et hovedansvar, men blir å jobbe på tvers av hverandre. Det innebærer rom for selvstendige valg, men også et stort støtteapparat som skal bygge deg god. Vi på Loftet har tro på at et godt team vil utgjøre mirakler! 

Hvis du har eget AS eller ønske om å etablere et, kan Loftet hjelpe med nettverk, kompetanse og struktur. 

Neste inkubatorprogram er fortsatt under planlegging, så her gjelder det å ha is i magen. Vi kommer til å utlyse plass i inkubatorprogrammet på alle Loftet sine plattformer så snart det er klart, så følg med!

Medlemskap på Loftet gir deg og din bedrift et kontorplass og støttenettverk med tilgang til faglig kompetanse, foredrag, arrangementer, mentorordning, workshop, rådgivning og mer. Vårt mål er at bedriftene med medlemskap i Loftet skal ha de beste mulige forutsetningene for å vokse ved hjelp av god tilrettelegging for vekst. 

 

I dag sitter det 14 ulike bedrifter på Loftet som  jobber med alt fra klesdesign til markedsføring og havteknologi. Les mer om bedriftene.

Loftet studentinkubator

Lurer du på noe annet?

Still gjerne spørsmålet ditt under, så skal vi svare deg så fort vi kan!