Loftet Studentinkubator

FAQ – ofte stilte spørsmål

En inkubator er generelt sett en fellesbetegnelse på et støttesystem for start-ups. Inkubatoren tilgjengeliggjør ressurser for sine medlemmer i form av kontorfasiliteter, støtteordninger, samt nettverk og kunnskap i ulike former.

Der finnes mange ulike inkubatorer på samme måte som det finnes mange ulike bedrifter. Loftet er en av de, og er Høyskolen Kristianias studentinkubator. Loftet skal hjelpe Høyskolens gründere videre, slik at de kanskje etter endt studie kan jobbe videre med sin bedrift. 

Loftet vektlegger inkubatorprogrammet. De bedriftene som er med i dette programmet får lov til å bruke Loftets kontorplasser. Det er ikke en kontorplass for bedriftene som ikke deltar i dette programmet.

Bare medlemmer får tilgang med sitt studentkort. Utenom dette kjører Loftet åpne arrangementer, da kan du bruke studentkortet ditt i på biblioteket og videre ta heisen opp til 5. 

Medlemmer kan bruke Loftet, men når vi kjører åpne arrangementer kan du bruke studentkortet ditt i på biblioteket og videre ta heisen opp til 5. 

Høsten 2021 vil du få mulighet til å delta på ulike arrangement og knytte relevant nettverk. Det er også utlyst stillinger til styret Høsten 2021.

Loftetstyret er en gyldig mulighet for å praktisere og utvikle det du lærer på skolen. Her får du også et verdifullt nettverk. Loftet er fremdeles i utvikling, og vi trenger folk som har lyst til å bidra med sin kompetanse. Hver stilling har et hovedansvar, men blir å jobbe på tvers av hverandre. Det innebærer rom for selvstendige valg, men også et stort støtteapparat som skal bygge deg god. Vi på Loftet har tro på at et godt team vil utgjøre mirakler! 

Hvis du har eget AS eller ønske om å etablere et, kan Loftet hjelpe med nettverk, kompetanse og struktur. 

For å få plass på inkubatorprogrammet må du/dere ha et AS. I teamet må minst en person være student på Høyskolen Kristiania. 

Dette kommer det mer info om iløpet av høsten 2021, men vi antar at denne muligheten blir et par måneder før jul. 

Våren 2022 er det Loftets andre inkubatorprogram som skal hjelpe din bedrift videre. Inkubatorprogrammet er ikke satt. Erfaringen fra Våren 2021 er at man får tilgang til nettverk, faglig ekspertise, foredrag, arrangementer m.m. Man får mulighet til å bruke Loftet som kontorplass, og man får en egen mentor. 

Loftet studentinkubator

Lurer du på noe annet?

Still gjerne spørsmålet ditt under, så skal vi svare deg så fort vi kan!