Loftet Studentinkubator

Søk styreverv på Loftet

Del dette innlegget

Vi har ledige verv høsten 2023! Fristen for å søke er 31. mai.

Ledige verv: 

Community team:

Loftet Studentinkubator er på utkikk etter en positiv og kreativ person som kan ha ansvar for Community Teamet. Som en god leder for Community, er det viktig at du har gode samarbeidsevner og er løsningsorientert. Dine oppgaver består av å utvikle årets inkubatorprogram med hjelp fra resten av teamet ditt. Du vil få tilgang til maler om hvordan programet kan settes opp, men du har også kreativ frihet til å gjøre forbedringer og komme opp med nye løsninger. Andre arbeidsoppgaver vil være å bistå i intervjuprosessen av nye bedrifter, skape et godt fellesskap og kultur på Loftet, spre informasjon til bedriftene og bistå bedriftene med hjelp. 

Hva er et inkubatorprogram? Loftet arrangerer et program for startup-bedriftene på Loftet som varer mellom 6-9 uker, her går vi i dybden på ulike temaer som er kritisk for at startupbedrifter lykkes. Temaer omhandler eksempelvis markedsføring, økonomi og forretningsplan. Vi jobber for å innhente erfarne foredragsholdere fra arbeidslivet, samt gjennomfører mini-caser for deltakerne.

Som inkubator – koordinator har du gjerne skaperlyst og et ønske å bli med på videreutviklingen av Loftet. Som koordinator vil du bistå i community-teamet med å planlegge og gjennomføre inkubatorprogram for bedriftene på Loftet, samt ha ansvar for planlegging av året og ivaretakelse av bedriftene på Loftet.

Vi søker en utadvendt og sosial rådgiver som ønsker å bidra til å utvikle Loftet og bedriftene. Som rådgiver vil du være en del av community-teamet, og du vil ha ansvar for rådgivning av studenter som ønsker å starte egen bedrift, og eksisterende start-ups som allerede sitter på Loftet. Samt hjelpe community-teamet når det trengs.

Event team:

Som konseptutvikler bidrar du i et team med utvikling av nye arrangementer for startups og studenter både på Loftet og Kristiania. Du vil være en del av event-teamet og ha et tett samarbeid med markedsføringsteamet.

Det siste året har vi blant annet hatt besøk av Snapchat, Oda, Dr.Dropin og Agens. Det neste året skal vi i event-teamet sammen fortsette å finne sterke og spennende merkevarer som kan gi oss spennende og nyttig innsikt.

Sammen med event-teamet vil du ha en sentral rolle på Loftet, hvor dere vil utvikle konsepter og eventer. Som eventkoordinator har du ansvar for at eventene blir gjennomført etter planen. Du vil jobbe tett med markedsføringsteamet, samt jobbe hands-on med spennende bedrifter og foredragsholdere!

Marketing team:

Loftet Studentinkubator er på utkikk etter en nytenkende og kreativ innholdsprodusent med god formidlingsevne gjennom tekst og bilder. Som innholdsprodusent vil arbeidsoppgavene dine bestå av å produsere og publisere innhold på sosiale medier og på Loftet sin egen nettside. Du vil jobbe i markedsføringsteamet sammen med head of marketing og grafisk designer, og sammen vil dere utgjøre vinduet inn i Loftets tilværelse.

Vi søker også en kreativ grafisk designer som vil være med å markedsføre Loftet på en profesjonell og nyskapende måte. Som grafisk designer vil du bruke designmanualen til Loftet for å videreføre merkevaren, samtidig som du vil få mye kreativt handlingsrom innad i stillingen. Oppgavene vil bestå av å produsere grafisk innhold til sosiale medier og annet grafisk materiale som plakater og lignende. Du vil jobbe i markedsføringsteamet sammen med head of marketing og innholdsprodusenter, og sammen vil dere utgjøre vinduet inn i Loftets tilværelse.

Dersom du har noe spørsmål er det bare å sende oss en Dm på Instagram: @loftet_studentunkubator 

Mer å lese

Uncategorized

Velkommen til Loftet!

Søk kontorplass på Loftet En kontorplass på Loftet gir deg mulighet til å utvikle din bedrift i et myldrende start-up miljø. Vi tar imot studenter med Start-up bedrifter fra alle

Uncategorized

Søk styreverv på Loftet

Vi har ledige verv høsten 2023! Fristen for å søke er 31. mai. Ledige verv:  Community team: Head of Community – søk her Loftet Studentinkubator er på utkikk etter en