Loftet Studentinkubator

Søk kontorplass på Loftet

Del dette innlegget

Kontorplass + inkubatorprogram for våren 2024 på Loftet!

Fra 10. november til 24. november er søknadsportalen for kontorplass + inkubatorprogram åpen. Hvert semester tilbyr vi studenter ved Kristiania som har egen bedrift gratis kontorplass på Loftet. Vi har alt fra tech-bedrifter til klesbedrifter og spillutviklere her. Ved å ha kontorplass på Loftet vil vi hjelpe deg med å knytte verdifulle relasjoner til bransjen du er i. Et eksempel er Skellyboy Studios, spillutviklere, som fikk være med på Tech Hunt gjennom Loftet hvor de vant resurser til å videreutvikler bedriften. Les mer her!  

Hva er inkubator?

Inkubatorprogram er et program hvor vi tilrettelegger for din bedrifts utvikling og prestasjon. Vi går gjennom temaer som Business Model Canvas, hvordan pitche til investorer, juridiske temaer, økonomi, merkevarebygging og mye mer. Det er alltid variasjon i bedriftenes kompetanse, dette ser vi på som en mulighet til å hjelpe hverandre under inkubatorprogrammet. DNB Oppstartslos og Ungt Entreprenørskap er noen av veilederne vi hadde på inkubatorprogrammet våren 2023. Les mer om krav for kontorplass lenger ned i innlegget.

Hvilke fasiliteter vil du få tilgang til på Loftet?

Kontorplass med tilgang på pult, pc skjerm, kaffe, lett utstyrt kjøkken, en plass for å ha møter. 

Et stort fellesskap og nettverk av bedrifter. Bedriftene på Loftet er ivrige etter å hjelpe hverandre med sine styrker fra forskjellige fagfelt. 

Arrangementer for hele skolen med eksterne foredragsholdere fra relevante bedrifter. I høst har vi arrangert foredrag med Vipps og Tietoevery, og hatt en LinkedIn workshop. Du kan lese mer om dette på LinkedIn her!

Krav for søknad: 

For bedrifter på Loftet stilles det krav til at dere er et AS eller ENK. Dersom du har en forretningsidé kan du også søke plass på Loftet. Da stiller vi krav til at dere kan legge frem en fremdriftsplan og at AS eller ENK skal oppretter innen kort tid. (Dersom du sitter inne med en idé, men er usikker på veien videre; ta gjerne kontakt med vår rådgiver for en uforpliktende og hyggelig prat her

Under vårsemesteret arrangeres vårt inkubatorprogram. Dette er en obligatorisk aktivitet for bedriftene på Loftet. 

På Loftet tar vi imot bedrifter med all faglig kompetanse og setter ingen krav til bakgrunn eller studie som innebærer entreprenørskap og lignende. Vår inkubator gir dere verktøy, rådgivning og krasj-kurs innen gründerskap. 

Dersom du har noe spørsmål er det bare å sende oss en Dm på Instagram: @loftet_studentinkubator 

SØK KONTORPLASS HER!

Mer å lese

Uncategorized

Rådgivning med Johannes Marseth

Rådgivning på Loftet  Visste du at Loftet tilbyr gratis rådgivning i tillegg til kontorplass og inkubator? Rådgiveren vår i 2023 og 2024 er Johannes Marseth. Han har 10 års erfaring

Uncategorized

Søk kontorplass på Loftet

Kontorplass + inkubatorprogram for våren 2024 på Loftet! Fra 10. november til 24. november er søknadsportalen for kontorplass + inkubatorprogram åpen. Hvert semester tilbyr vi studenter ved Kristiania som har