Loftet Studentinkubator

7 grunner til å kontakte rådgiver Ingrid

Del dette innlegget

1. DET ER GRATIS 
Siden Loftet er en del av Høyskolen Kristiania betyr det at vi tilbyr gratis rådgivning til bedrifter som har tilknytning til Høyskolen- og fagskolen Kristiania. Det er et unikt tilbud som du ikke finner andre steder.  

2. Du kan prate om dine idéer
Det er få ting som er bedre enn å snakke høyt om idéene dine. Da kan du både få hjelp til å finne ut av eventuelle problemer og finne løsninger på dem. Sparring og idemyldring er alltid godt for å få i gang den kreative tankeprosessen. 

3. Ingrid er ganske grei
Rådgivning med Ingrid kombinerer både kreative prosesser, sparring OG en hyggelig og smilende rådgiver. Visste du at det å se en annen person som smiler utløser et smil hos deg selv også?  

4. Du får gratis kaffe og en aldri så liten omvisning på Høyskolen Kristianias sted for gründermiljø
Slurp!

5. Ingrid har ikke alle svarene, men ofte nye perspektiver og innspill
Av og til er det kanskje ikke nødvendig med alle svar, men bare en sparrepartner som får i gang en tankeprosess hos begge parter. 

6. Det er god øving på å snakke om bedriften/ ideen
Er det én ting du som gründer må bli vant til så er det å snakke om bedriften din, enten det er for fremtidige kunder, investorer eller andre interessenter. Rådgiving med Ingrid er en gylden mulighet til å trene på å kunne snakke om bedriften din. 

7. Du får tilgang til loftets nettverk
Loftet sitt nettverk er en hellig gral med kompetanse, ulike erfaringer og kreative mennesker. Det er med andre ord et nettverk du ikke burde være foruten. 

Bestill rådgiving med Ingrid i dag!  

Mer å lese

Uncategorized

Tre grunner for å ta et styreverv på Loftet

Vi på Loftet er for tiden på utkikk etter flere mennesker som ønsker å bidra med sin kompetanse i styret gjennom en rekke ulike stillinger. Nå ligger det syv unike stillinger og

Uncategorized

Inkubatorprogrammet 2022

Inkubatorprogrammet for 2022 har nådd slutten, og det er noe vemodig med det. Gjennom de siste to månedene har vi hatt ukentlige workshops og foredrag med både eksterne og interne