Loftet Studentinkubator

7 grunner til å kontakte rådgivere fra Loftet

Del dette innlegget

1. DET ER GRATIS 
Rådgivning fra Loftet er et gratis lavterskeltilbud for alle studenter ved Høyskolen og Fagskolen Kristiania som har en entreprenør i magen, så dersom du er nysgjerrig på innovasjon eller bare har en idé kan du kontakte Loftet. Dette er et unikt tilbud som du ikke finner andre steder!  

2. Du kan prate om dine idéer
Det er få ting som er bedre enn å snakke høyt om idéene dine. Da kan du både få hjelp til å finne ut av eventuelle problemer og finne løsninger på dem. Sparring og idemyldring er alltid godt for å få i gang den kreative tankeprosessen. 

3. Rådgiverne våre er ganske snille 
Rådgivning hos Loftet  kombinerer både kreative prosesser, sparring OG en hyggelig og smilende rådgiver. Visste du at det å se en annen person som smiler utløser et smil hos deg selv også?  

4. Du får gratis kaffe og en aldri så liten omvisning på Høyskolen Kristianias sted for gründermiljø
Slurp!

5. Vi har nødvendigvis ikke alle svarene, men ofte nye perspektiver og innspill
Av og til er det kanskje ikke nødvendig med alle svar, men bare en sparrepartner som får i gang en tankeprosess hos begge parter. 

6. Det er god øving på å snakke om bedriften/ ideen
Er det én ting du som gründer må bli vant til så er det å snakke om bedriften din, enten det er for fremtidige kunder, investorer eller andre interessenter. Rådgiving på Loftet er en gylden mulighet til å trene på å kunne snakke om bedriften din. 

7. Du får tilgang til loftets nettverk
Loftet sitt nettverk er en hellig gral med kompetanse, ulike erfaringer og kreative mennesker. Det er med andre ord et nettverk du ikke burde være foruten. 

Bestill rådgiving i dag!  

Mer å lese

Uncategorized

Velkommen til Loftet!

Søk kontorplass på Loftet En kontorplass på Loftet gir deg mulighet til å utvikle din bedrift i et myldrende start-up miljø. Vi tar imot studenter med Start-up bedrifter fra alle

Uncategorized

Søk styreverv på Loftet

Vi har ledige verv høsten 2023! Fristen for å søke er 31. mai. Ledige verv:  Community team: Head of Community – søk her Loftet Studentinkubator er på utkikk etter en