Loftet Studentinkubator

Psyke og Soma

Psyke og Soma tilbyr veiledning og kurs innen livsstilsendring og folkehelse; både motiverende samtaler en-til-en, som fasilitator for dialoggrupper og kurs i blant annet mindfulness og hverdagsglede. 

Eieren av Psyke og Soma, Jorunn, brenner for de autentiske menneskemøtene og den gode dialogen, og fokuserer på en helhetlig tilnærming til kropp og mental helse: fysisk aktivitet, ernæring, rus og psykisk helse. 

«Livsstilsendringer kan være krevende å få til. Mange er svært motivert for endring, men vet ikke hvor de skal starte. Andre føler de «bør» gjøre en endring men mangler motivasjonen til komme i gang. Med så mange sukessoppskrifter på markedet kan det virke overveldende å velge fremgangsmåte. Jeg har tro på at små seire på flere områder i livet kan være lettere å få til, gi synergieffekt og større helsegevinst på sikt enn det å gå all-in på treningsstudio, kaste seg over de nyeste trenddiettene eller meditere en time om dagen. Hva kan vi gjøre for kroppen som understøtter sinnet, og visa versa?»