Loftet Studentinkubator

Mentormatching på Loftet

Del dette innlegget

Det er ingenting vi i Loftet Studentinkubator heller vil enn at medlemmene våre skal lykkes, så derfor ønsker vi å tilrettelegge for at de skal lykkes i størst mulig grad. Derfor arrangerer vi mentormatching den 17. mars.

Vi får besøk av elleve drevne næringsprofiler fra 50til100, en organisasjon for mennesker over 50 år, med erfaring fra næringslivet og som ønsker å være mentorer for oppstartsbedriftene på Loftet.

Her vil bedriftene få mulighet til å møte og bli kjent med mulige mentorer som kan tilby dem uvurderlig kunnskap som kan hjelpe dem på veien videre.

Loftet og 50til100 har hatt mentormatching tidligere med stor suksess, hvor blant annet den tidligere Loftet-bedriften RePlan fikk seg en mentor i fjor. Vil du lese mer om Replan sin suksess med 50til100? 

Vi gleder oss enormt til mentormatching 17. mars!

Mer å lese

Uncategorized

Tre grunner for å ta et styreverv på Loftet

Vi på Loftet er for tiden på utkikk etter flere mennesker som ønsker å bidra med sin kompetanse i styret gjennom en rekke ulike stillinger. Nå ligger det syv unike stillinger og

Uncategorized

Inkubatorprogrammet 2022

Inkubatorprogrammet for 2022 har nådd slutten, og det er noe vemodig med det. Gjennom de siste to månedene har vi hatt ukentlige workshops og foredrag med både eksterne og interne