Loftet Studentinkubator

Mentormatching på Loftet

Del dette innlegget

Det er ingenting vi i Loftet Studentinkubator heller vil enn at medlemmene våre skal lykkes, så derfor ønsker vi å tilrettelegge for at de skal lykkes i størst mulig grad. Derfor arrangerer vi mentormatching den 17. mars.

Vi får besøk av elleve drevne næringsprofiler fra 50til100, en organisasjon for mennesker over 50 år, med erfaring fra næringslivet og som ønsker å være mentorer for oppstartsbedriftene på Loftet.

Her vil bedriftene få mulighet til å møte og bli kjent med mulige mentorer som kan tilby dem uvurderlig kunnskap som kan hjelpe dem på veien videre.

Loftet og 50til100 har hatt mentormatching tidligere med stor suksess, hvor blant annet den tidligere Loftet-bedriften RePlan fikk seg en mentor i fjor. Vil du lese mer om Replan sin suksess med 50til100? 

Vi gleder oss enormt til mentormatching 17. mars!

Mer å lese

Uncategorized

Hæ, hva er Loftet?

Er du ny student på Høyskolen eller Fagskolen Kristiana? eller har du kanskje bare hørt noen i korridoren snakke om Loftet og nå lurer du på hva i alle dager

Uncategorized

Ledelse fra høsten 2022

Sommerferien går mot slutten og nå banker et nytt semester straks på døren, noe som også betyr at styreåret for Loftet Studentinkubator er over og et nytt styre skal ta over!