Loftet Studentinkubator

Mentormatching på Loftet

Del dette innlegget

Det er ingenting vi i Loftet Studentinkubator heller vil enn at medlemmene våre skal lykkes, så derfor ønsker vi å tilrettelegge for at de skal lykkes i størst mulig grad. Derfor arrangerer vi mentormatching den 17. mars.

Vi får besøk av elleve drevne næringsprofiler fra 50til100, en organisasjon for mennesker over 50 år, med erfaring fra næringslivet og som ønsker å være mentorer for oppstartsbedriftene på Loftet.

Her vil bedriftene få mulighet til å møte og bli kjent med mulige mentorer som kan tilby dem uvurderlig kunnskap som kan hjelpe dem på veien videre.

Loftet og 50til100 har hatt mentormatching tidligere med stor suksess, hvor blant annet den tidligere Loftet-bedriften RePlan fikk seg en mentor i fjor. Vil du lese mer om Replan sin suksess med 50til100? 

Vi gleder oss enormt til mentormatching 17. mars!

Mer å lese

Uncategorized

Rådgivning med Johannes Marseth

Rådgivning på Loftet  Visste du at Loftet tilbyr gratis rådgivning i tillegg til kontorplass og inkubator? Rådgiveren vår i 2023 og 2024 er Johannes Marseth. Han har 10 års erfaring

Uncategorized

Søk kontorplass på Loftet

Kontorplass + inkubatorprogram for våren 2024 på Loftet! Fra 10. november til 24. november er søknadsportalen for kontorplass + inkubatorprogram åpen. Hvert semester tilbyr vi studenter ved Kristiania som har