Loftet Studentinkubator

Mentormatching på Loftet

Del dette innlegget

Det er ingenting vi i Loftet Studentinkubator heller vil enn at medlemmene våre skal lykkes, så derfor ønsker vi å tilrettelegge for at de skal lykkes i størst mulig grad. Derfor arrangerer vi mentormatching den 17. mars.

Vi får besøk av elleve drevne næringsprofiler fra 50til100, en organisasjon for mennesker over 50 år, med erfaring fra næringslivet og som ønsker å være mentorer for oppstartsbedriftene på Loftet.

Her vil bedriftene få mulighet til å møte og bli kjent med mulige mentorer som kan tilby dem uvurderlig kunnskap som kan hjelpe dem på veien videre.

Loftet og 50til100 har hatt mentormatching tidligere med stor suksess, hvor blant annet den tidligere Loftet-bedriften RePlan fikk seg en mentor i fjor. Vil du lese mer om Replan sin suksess med 50til100? 

Vi gleder oss enormt til mentormatching 17. mars!

Mer å lese

Uncategorized

LEGO-lek med LoftetxPotsdam

Torsdag 1.desember fikk loftet besøk av Universitetet Potsdam, Tyskland! Målet med besøket var å knytte bånd med den Tyske skolen sin Startup-service. Anita Knappe fra Potsdam holdt en presentasjon om

Uncategorized

5. Steg for deg som vil starte bedrift

Høyskolen Kristiania har mye mulig sikret seg et slags mangfold av kreative etudianter. På skolen finnes det faktisk aspirerende regissører, internasjonale motestudenter, biomedisin elever, cyberteknikere – og, kjenner ikke alle