Loftet Studentinkubator

Mentormatching på Loftet

Del dette innlegget

Det er ingenting vi i Loftet Studentinkubator heller vil enn at medlemmene våre skal lykkes, så derfor ønsker vi å tilrettelegge for at de skal lykkes i størst mulig grad. Derfor arrangerer vi mentormatching den 17. mars.

Vi får besøk av elleve drevne næringsprofiler fra 50til100, en organisasjon for mennesker over 50 år, med erfaring fra næringslivet og som ønsker å være mentorer for oppstartsbedriftene på Loftet.

Her vil bedriftene få mulighet til å møte og bli kjent med mulige mentorer som kan tilby dem uvurderlig kunnskap som kan hjelpe dem på veien videre.

Loftet og 50til100 har hatt mentormatching tidligere med stor suksess, hvor blant annet den tidligere Loftet-bedriften RePlan fikk seg en mentor i fjor. Vil du lese mer om Replan sin suksess med 50til100? 

Vi gleder oss enormt til mentormatching 17. mars!

Mer å lese

Uncategorized

Velkommen til Loftet!

Søk kontorplass på Loftet En kontorplass på Loftet gir deg mulighet til å utvikle din bedrift i et myldrende start-up miljø. Vi tar imot studenter med Start-up bedrifter fra alle

Uncategorized

Søk styreverv på Loftet

Vi har ledige verv høsten 2023! Fristen for å søke er 31. mai. Ledige verv:  Community team: Head of Community – søk her Loftet Studentinkubator er på utkikk etter en