Loftet Studentinkubator

Ledelse fra høsten 2022

Del dette innlegget

Sommerferien går mot slutten og nå banker et nytt semester straks på døren, noe som også betyr at styreåret for Loftet Studentinkubator er over og et nytt styre skal ta over!

Mina Løkken tar over stafettpinnen etter Sandra som leder av Loftet. Mina er 21 år og studerer innovasjon og forretningsutvikling på andre året, og hun omtaler seg selv som en kreativ og engasjert person med en stor interesse for entreprenørskap og forretningsutvikling – noe hun virkelig beviste da hun ledet sin egen restaurant allerede som 19-åring! Mina sier at det har vært en uvurderlig erfaring som har lært henne å skape, bygge og drive team og et godt arbeidsmiljø, noe som vil komme godt med i arbeidet som daglig leder på Loftet.

Det å være leder gir meg mye, og utfordringene jeg møter gir oftest en god erfaring videre»

Mina Løkken

Som nestleder har Mina med seg Kathrine Fjære som også studerer innovasjon og forretningsutvikling. Mina og Kathrine ble kjent gjennom det første studieåret hvor de, sammen med to andre, startet studentbedriften Starta SB som en del av faget «Å starte ny virksomhet». Kathrine er 23 år og omtaler seg selv som en familiekjær, sosial, engasjert og sporty person, og hun ønsker å utnytte erfaringene fra Loftet til å trekke til seg mest mulig kunnskap, slik at hun kan utvikle seg og få et større perspektiv innen forretningsverdenen.

I min rolle som nestleder på Loftet ønsker jeg å skape et godt arbeidsmiljø og finne løsninger i samarbeid med bedriftene. Mennesker er forskjellige og jeg ønsker at Loftet skal være en trygg, givende og åpen plass for alle – både arbeidsmessig, men også sosialt

Kathrine Fjære
Foto: Tristan Troy Rasay

Men det er jo ikke bare ledelsen som er ny – i år har vi også endret organisasjonsstrukturen ved å lage tre forskjellige team under ledelsen: event, community og marketing. Disse tre teamene blir ledet av hver sin teamleder.

Community-teamet blir ledet av Tobias Faksvåg. Tobias er 22 år og studerer kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på tredje året. Med seg i teamet har han Stina som rådgiver og Sindre som inkubatorkoordinator. Sammen vil de ha ansvaret for kontorfellesskapet, rådgivning og inkubatorprogrammet. 

Event-teamet blir ledet av Gard Rød. Gard er 21 år og i likhet med Tobias studerer han også kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på tredje året. Med seg i teamet har han Sandra som eventkoordinator og Sander som konseptutvikler. Sammen vil de ha ansvaret for alle Loftet sine eksterne arrangementer.

Marketing-teamet blir ledet av Stina Porsvoll. Stina er 25 år og studerer markedsføring og forretningsutvikling. Med seg i teamet har hun Emma som innholdsprodusent. Sammen vil de ha ansvar for Loftets eksterne kommunikasjon, markedsføring og digitale flater. 

Vi mener at denne nye organisasjonsstrukturen vil gjøre det mulig for Loftet å vokse til nye høyder, og vi er ekstremt optimistiske for det kommende året!

Mer å lese

Uncategorized

Rådgivning med Johannes Marseth

Rådgivning på Loftet  Visste du at Loftet tilbyr gratis rådgivning i tillegg til kontorplass og inkubator? Rådgiveren vår i 2023 og 2024 er Johannes Marseth. Han har 10 års erfaring

Uncategorized

Søk kontorplass på Loftet

Kontorplass + inkubatorprogram for våren 2024 på Loftet! Fra 10. november til 24. november er søknadsportalen for kontorplass + inkubatorprogram åpen. Hvert semester tilbyr vi studenter ved Kristiania som har