Loftet Studentinkubator

Hæ, hva er Loftet?

Del dette innlegget

Er du ny student på Høyskolen eller Fagskolen Kristiana? eller har du kanskje bare hørt noen i korridoren snakke om Loftet og nå lurer du på hva i alle dager det er? 

Loftet ligger i 5. etasje i Kongens Gate 22, like over biblioteket på Kvadraturen, og på tross av navnet har ikke Loftet Studentinkubator noen fellestrekk med det støvete gamle loftet til besteforeldrene dine. Det er derimot skolens sted for entreprenørskap og forretningsutvikling, hvor studenter fra alle campuser og linjer samles for å jobbe med deres oppstartsbedrifter. 

Hvert år kan studenter ved høyskolen eller fagskolen Kristiania som har en idé eller en start up søke plass i inkubatoren til Loftet. Inkubatoren til Loftet tilrettelegger for vekst ved å bidra med rammeverk og støtteapparat som hjelper bedriftene med å vokse, og i dag sitter fjorten ulike bedrifter på Loftet og jobber med sine oppstartsbedrifter innen alt fra havteknologi til helse.

Den daglige driften av Loftet er det styret som står for. Styret består av en rekke ambisiøse studenter med et bredt spekter av ulik kompetanse, og sammen planlegger styret alt fra inkubatorprogrammet til åpne arrangementer, samtidig som vi også tilbyr rådgivning med dyktige studentrådgivere!

Loftet er med andre ord et samlingssted for alle studenter ved Høyskolen Kristiania som har en interesse for entreprenørskap, innovasjon og forretningsutvikling. Her kan du komme på månedlige kaffeslabberas, åpne arrangementer, rådgivning og lignende, eller så kan du søke deg til en av de ledige stillingene i styret!

Vi håper at du kanskje ble litt klokere på hva Loftet er og hva vi gjør på, og vi håper på å se mange nye studenter både i fadderuken og gjennom resten av studieåret.

Mer å lese

Uncategorized

Velkommen til Loftet!

Søk kontorplass på Loftet En kontorplass på Loftet gir deg mulighet til å utvikle din bedrift i et myldrende start-up miljø. Vi tar imot studenter med Start-up bedrifter fra alle

Uncategorized

Søk styreverv på Loftet

Vi søker flere stillinger denne høsten! Er du interessert i innovasjon, start-up, forretningsutvikling og kreativitet ønsker vi deg med på laget. Ved å ta et styreverv på Loftet får du