Loftet Studentinkubator

Kickoff fase 1 – inkubatorprogrammet

Loftet studentinkubator Kongens gate 21,Oslo

1. Februar kjører vi Kickoff for første fase i programmet. Vi tar høyde for å møtes på loftet, men hvis det ikke blir mulig vil kickoff foregå over Zoom.

Agens X Loftet

på fredag 28. oktober kommer Christian Lunde fra programvareselskapet Agens på besøk for å fortelle om viktigheten av å validere og skape en entreprenørskapsreise, noe som kan være nyttig både for de som allerede er på sin egen entreprenørskapsreise og for fremtidige entreprenører! Vi byr også på deilig mat, god stemning og gode nettworkingsmuligheter!   …

Agens X Loftet Les mer »

Kaffeslabberas

  Søndag 30. oktober arrangerer vi kaffeslabberas - en lavterskel networkingsmulighet for alle som er interessert i entreprenørskap over en kopp kaffe. Arrangementet er åpent for alle, så ta med deg en venn eller to, så snakkes vi på søndag!

Lounge Night

Torsdag 16/02 blir det Lounge Night på hei Göteborg kl 18.00 - 23.00 i Kirkegata 32. Det er ingen påmelding, kom selv og ta med noen du er glad i!

Event med Oda

Mandag 06/03 kommer Oda til Loftet for å holde foredrag  fra kl 14.30 - 16.00. Påmelding til arrangementet kommer, følg med.