Loftet Studentinkubator

I november arrangerte Loftet "startupen søker" - et arrangement som matchet bedrifter og startups. Flere bedrifter fant sin match, deriblant RePlan

Del dette innlegget

I november arrangerte vi «startupen søker» – et arrangement som matchet studenter som var på jakt etter erfaring med startups både i og utenfor Loftet. Med rekordmange påmeldte og 12 startups på jakt etter nye ansatte, ble kvelden en braksuksess. Nå, én måned senere, er det flere startups som har klart å finne en ansatt, hvorav RePlan var en av dem.

Under arrangementet møtte RePlan-Gründerene, Petter og Thomas, mange flinke kandidater. De forteller at det gøyeste med arrangementet var at det var utrolig mange studenter fra alle typer utdanninger som var interessert i å jobbe i en startup. Blant studentene pekte særlig Vetle seg ut.

Kvelden bestod av flere runder med presentasjoner, speed-intervjuer og mingling, og gjennom kvelden snakket Vetle og Replan sammen flere ganger. De forteller at Vetle fort fanget oppmerksomheten deres, da han tydelig var en person med mye driv og kompetanse.

Vetle, som er halvveis i graden Art Direction ved Høyskolen Kristiania, forteller at særlig de samme interessene og forståelsen for markedsføring bidro til hans interesse for å bli ansatt i RePlan. Han satt også pris på muligheten til å prate direkte med bedriften under eventet. Replan syntes Vetle var en god fit for dem, og valget falt på ham. 

«Arrangementet hjalp meg jo med å møte bedriften, og da blir det lettere å kommunisere. Du forstår de i bedriften og de forstår deg lettere når man snakker face-to-face»

Vetle

Petter og Thomas mener at arrangementet var til stor hjelp for å finne den rette personen for dem, siden tradisjonelle stillingsannonser både kan være dyrt og tidskrevende. «Startupen søker» hjalp dem med å få et innblikk i hva som finnes der ute og prate med aktuelle kandidater før de valgte å ansette noen.

 

«Arbeidet i en startup er ikke bare givende og lærerikt, men det gir også uvurderlig erfaring siden du får være med å bygge noe fra starten av. Den generelle kompetansen din blir også viktigere her enn i vanlig jobb, da man ofte blir nødt til å bære mange hatter»

Replan

RePlan, LinkedIn

Mulighetene ved å delta på Loftet sine arrangementer er store. Denne gangen fant RePlan og Vetle sin match, og neste gang blir det kanskje din tur? 

Følg med på Linkedin, Facebook og Instagram for informasjon om Loftet Studentinkubator sine kommende arrangementer, så sees vi!

Mer å lese

Uncategorized

Rådgivning med Johannes Marseth

Rådgivning på Loftet  Visste du at Loftet tilbyr gratis rådgivning i tillegg til kontorplass og inkubator? Rådgiveren vår i 2023 og 2024 er Johannes Marseth. Han har 10 års erfaring

Uncategorized

Søk kontorplass på Loftet

Kontorplass + inkubatorprogram for våren 2024 på Loftet! Fra 10. november til 24. november er søknadsportalen for kontorplass + inkubatorprogram åpen. Hvert semester tilbyr vi studenter ved Kristiania som har