Loftet Studentinkubator

Innformasjon om korona-situasjonen

Loftet studentinkubator følger selvsagt restriksjonene som er satt i forbindelse med korona pandemien og holder derfor midlertidig stengt. Vi gleder oss til å kunne åpne igjen så fort det blir mulig!

Dekorasjon

Hils på

Shamu

Vi i Shamu tar for oss et problem som er innenfor tannhelse. Problemet ligger i at utfra salgstall hentet fra analyseselskapet A. C. Nielsen, viser det seg at nordmenn bytter tannbørste 2,3 ganger i året. Det betyr altså med cirka 5,2 måneders mellomrom. Det er nesten to ganger mindre enn det som anbefales – og det gir ikke god tannhelse.

Det selges også alt for store mengder plastikk tannbørster. I Norge kan vi spare miljøet for ca 220 tonn plast vi vi bytter til en miljøvennlig tannbørste. For å putte 220 tonn plast i perspektiv så tilsvarer det det samme som 460 voksne elg, og det synes vi er alt for mye!

Hvordan skal vi løse det ?

Vår nettside tilbyr en løsning som går ut på̊ et abonnement som lar forbrukere velge intervall når de skal få levert tannbørste fra oss. Ikke nokk med at de slipper å måtte tenke på når de skal kjøpe ny tannbørste, men de får også levert den beste tannbørsten på markedet helt hjem til postkassen.

Måten vi løser miljø problemet på er at vi skal bare selge bambus tannbørster. Bambus tannbørste er et miljøvennlig valg, istedenfor plastikk børster. Og ikke bare nok med det, men bambus tannbørster er antibakteriell, god mot huden og har et ergonomisk håndtak som gjør det veldig bra for bruk når man skal ta seg av munnhygienen.

Shamu