Loftet Studentinkubator

Ry Designstudio – erfaringer fra styreverv i Loftet Studentinkubator

Del dette innlegget

Hvorfor ta på seg et frivillig styreverv i Loftet?

Vi har sittet i styret på Loftet siden i fjor høst, med tittelen grafiske designere. Denne våren fikk vi i tillegg vi ta del i inkubatorprogrammet med bedriften vår Ry Designstudio. Styrevervet har vært en veldig kjempenyttig og spennende erfaring, som vi nå vil oppfordre flere til å hive seg over.

Våre hovedoppgaver i Loftet-styret har vært å utvikle ny hjemmeside, produsere grafisk materiale til print og digitale plattformer, og styrt Instagram til Loftet. I tillegg har vi jobbet sammen med resten av styret for å skape et best mulig tilbud for medlemmene. Som ny bedrift som driver med akkurat disse tingene, har det vært kjempenyttig å kunne skaffe relevant erfaring på et så spennende vis. Arbeidet vi gjorde på Loftet var supert å referere til i møte med nye potensielle kunder, og nettverket vi har fått har vært helt suverent. Det har faktisk ledet oss til en av våre viktigste kunder, som vi ikke ville fått hvis det ikke var for Loftet. Spesielt har Loftets Instagram vært nyttig her.

Det har faktisk ledet oss til en av våre viktigste kunder, som vi ikke ville fått hvis det ikke var for Loftet.

I tillegg har vi blitt godt kjent med flere av de andre bedriftene som sitter her. Dette er kule studenter som er i samme båt som oss, og som gjerne deler erfaringer og løfter hverandre opp. Vi har for tiden et samarbeid med et annet firma som sitter på Loftet, Nordix Media Group, noe som er veldig spennende.

I styret har det også vært rom for å prøve og feile, og utforske nye områder som trengs for å utvide kompetansen. Vi er et team som samarbeider mot et felles mål. Det har gått veldig fint å kombinere styrevervet med både studie og deltidsjobb. Vi liker begge å være litt selvstyrte og jobbe litt når det passer oss. Vi har jo som nevnt et firma som er en del av inkubatorprogrammet, men dette er absolutt ikke et must for å skulle være med i styret. Erfaringene, den fyldige portfolioen og nettverket er gull verdt uansett.

Hilsen Hanna Kristine Erdal og Maren Holte i Ry Designstudio

Et styreverv er en gyldig mulighet for å praktisere og utvikle det du lærer på skolen. Dette bidrar til at du gjør deg nyttige erfaringer som du kan ta med deg inn i arbeidslivet. I tillegg er det positivt å ha på CV-en. Loftet byr på et verdifullt nettverk av dyktige og ambisiøse mennesker. Mange i nettverket har erfaring både med å jobbe frivillig, men også jobbe dedikert og målrettet. Et styreverv har stor frihet. Det innebærer rom for selvstendige valg, men også et stort støtteapparat som skal bygge deg god. I din rolle har du mulighet til å forme det du vil innenfor et rammeverk satt av Loftets mål og ambisjoner.

Mer å lese

Uncategorized

Tre grunner for å ta et styreverv på Loftet

Vi på Loftet er for tiden på utkikk etter flere mennesker som ønsker å bidra med sin kompetanse i styret gjennom en rekke ulike stillinger. Nå ligger det syv unike stillinger og

Uncategorized

Inkubatorprogrammet 2022

Inkubatorprogrammet for 2022 har nådd slutten, og det er noe vemodig med det. Gjennom de siste to månedene har vi hatt ukentlige workshops og foredrag med både eksterne og interne