Loftet Studentinkubator

Innformasjon om korona-situasjonen

Loftet studentinkubator følger selvsagt restriksjonene som er satt i forbindelse med korona pandemien og holder derfor midlertidig stengt. Vi gleder oss til å kunne åpne igjen så fort det blir mulig!

Dekorasjon

Hils på

Nordix Media

Nordix Media jobber for en enklere digitaliseringsprosess for små og store bedrifter. Dette er alt fra å sørge for at bedriften har en moderne, responsiv og rask nettside, til å implementer eller effektiviser systemer.. 

Vi er et observant, mottakelig og pålitelig selskap innen digital markedsføring som tilbyr et omfattende utvalg av forretningstjenester og digitale markedsføringstjenester.

Vi er åpne for nye ideer og stoler kontinuerlig på forskning og utvikling. Vi er drevet av innovasjon og benytter det i vår lidenskap til å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Vi tror sterkt at vår suksess er avhengig av suksessen som oppnås av våre kunder. Derfor studerer vi dine forretningskrav og tar sikte på å tilby en unik løsning på alle krav gjennom smart integrering av produkter og tjenester. Ved å implementere denne strategien gjør vi om dine forretningsbehov til en digital virkelighet.

Vi kombinerer teknisk kunnskap med praktisk erfaring og er stolte av suksessen til våre kunder

Nordix media logo
Nordix media group as