Loftet Studentinkubator

Innformasjon om korona-situasjonen

Loftet studentinkubator følger selvsagt restriksjonene som er satt i forbindelse med korona pandemien og holder derfor midlertidig stengt. Vi gleder oss til å kunne åpne igjen så fort det blir mulig!

Dekorasjon

Hils på

Neural Net

Vi lever i en verden hvor vi har en eksepsjonell utviklingsvekst innen teknologi, så fort at vi ikke klarer å holde følge med utviklingen. Mye av teknologien sliter vi med å ta til bruk siden den er for mye «frem» i tid. Dette kommer av problemer innen kunnskap, forståelse og data/informasjon.
 
Vi jobber med å utvikle et verktøy som løser akkurat dette problemet. Ved å ta til bruk maskinlæring og kunstig intelligens vil vi ha muligheten for å få tilgang til kjempe store masser med innsamling av data og moduler/systemer som vil gjøre det lettere å utvikle eller ta til bruk mer avansert teknologi som blir og vil bli funnet opp senere i tid.
 
På denne måten kan vi fremskynde vår kunnskap og forståelse for produkter tidligere, hvor disse kan være med på å bidra til å redde liv, gjøre oss tryggere, og generelt gjøre hverdagen lettere og sikrere.
 
Neutral Net