Loftet Studentinkubator

Ledelse fra høsten 2021

Del dette innlegget

Heia! Jeg heter Sandra, er 22 år og skal begynne på mitt tredje år i bachelorgraden kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling. Til høsten skal jeg lede styret på Loftet Studentinkubator. Dette innebærer at jeg skal best mulig tilrettelegge for kommunikasjon, samarbeid og utførelse til resten av stillingene i styret. Sammen med styret skal vi tilgjengeliggjøre nettverk, ressurser, kunnskap m.m. for å hjelpe student-entreprenører opp og frem. Styret er et støtteapparat som sammen skal legge et rammeverk for Loftets nettverk og medlemmer.

Litt om meg: Jeg er en selvstendig, rutinert person med omsorg for andre. På fritiden liker jeg å være ute på tur, klatre, spille fotball, være med venner og utfordre meg selv. Jeg gleder meg til å lære enda mer om lederskap, team, meg selv og start-up verdenen. Gjennom min ledelse ønsker jeg å bygge et team med selvstendige mennesker som ønsker å gjøre rollen sin godt. Jeg har stor tro på enkeltpotensialer i samspill med andre.

Tidligere har jeg erfaring fra å ha bygd opp linjeforeningen for KIF sammen med et flott team. I denne erfaringen utviklet jeg evnen min til å lede andre, på godt og vondt. Det har blitt tydeligere for meg hva en leder gjør – inspirere, engasjere, bidra, lytte og stille opp for, og fremme styrkene til ansatte. Alle roller er veldig viktige, og alle behøver et knutepunkt som tydeliggjør hvor avhengige alle er av hverandre. Dette knutepunktet svarer til visjonene og målene vi setter oss.

Med meg i teamet har jeg nestleder Ingrid Rønningen.

«Jeg er en engasjert, sosial person som liker å treffe nye mennesker og ha gode diskusjoner. Jeg har tidligere jobbet tett med Sandra i Linjeforeningen for KIF og tror vi kan overføre mye av læringen og erfaringene vi har gjort oss her inn i arbeidet med Loftet. Jeg har troen på at gode team bygges på kommunikasjon, tillit og motiverende mål. Ser utrolig frem til alt vi skal få til sammen på Loftet!»

Denne høsten har vi jobbet ut stillingsbeskrivelser til et større team. Dette er fordi vi har tro på både –
1) å kunne få flere studenter inn i roller som er i tråd med sin utdanning og
2) Flere roller gir større kapasitet og muligheter.
Vi er enormt spente på å ta inn kompetente og engasjerte studenter.

Vil du være en del av styret høsten 2021? Søk her så ses vi til intervju 🙂

Søknadsfrist 20. juni

Mer å lese

Uncategorized

Tre grunner for å ta et styreverv på Loftet

Vi på Loftet er for tiden på utkikk etter flere mennesker som ønsker å bidra med sin kompetanse i styret gjennom en rekke ulike stillinger. Nå ligger det syv unike stillinger og

Uncategorized

Inkubatorprogrammet 2022

Inkubatorprogrammet for 2022 har nådd slutten, og det er noe vemodig med det. Gjennom de siste to månedene har vi hatt ukentlige workshops og foredrag med både eksterne og interne