Loftet Studentinkubator

Kristiania Pre-Seed Grants 2022

Del dette innlegget

Nå kan søke Kristiania Pre-Seed Grants 2022

Høyskolen Kristiania utlyser inn til 7 «Kristiania Pre-Seed Grants», en lavterskel stimuleringsordning som skal hjelpe tidligfase bedrifter til å komme et steg videre i sin utvikling. 

Årets utlysning retter seg mot studentbedrifter som er tatt opp på Loftet Studentinkubator. En studentbedrift må være registrert som et aksjeselskap med organisasjonsnummer, der minst en av eierne er student ved Kristiania. Hvert stipend består 10.000 kroner som skal brukes til konkrete tiltak som skal bringe bedriften et lite steg videre i sin utvikling. 

Søknadsfrist: Tirsdag 26.april 2022 (kl. 23.59)

Vurderingskriterier for å motta støtte: 
1. Midlene skal anvendes innen bedriftens formål
2. Midlene vil konkret bidra til å utvikle bedriften på en vesentlig måte

Juryen vil særlig legge vekt på punkt to: Stipendiet må anvendes til konkret(e) tiltak, og søknaden må sannsynliggjøre at dette er et tilta som kan bringe bedriften et lite steg videre. 

Lenke til søknadsskjema: https://forms.office.com/r/0Mtj4QfkeJ

 

Mer å lese

Uncategorized

Tre grunner for å ta et styreverv på Loftet

Vi på Loftet er for tiden på utkikk etter flere mennesker som ønsker å bidra med sin kompetanse i styret gjennom en rekke ulike stillinger. Nå ligger det syv unike stillinger og

Uncategorized

Inkubatorprogrammet 2022

Inkubatorprogrammet for 2022 har nådd slutten, og det er noe vemodig med det. Gjennom de siste to månedene har vi hatt ukentlige workshops og foredrag med både eksterne og interne